cauta

Facebook

Despre noi

Munca noastra implica in primul rand dragostea si pasiunea pentru arta fierului forjat, arta dezvoltata pe parcursul secolelor. Apreciem traditia, calitatea si frumusetea, iar acest lucru se reflecta in fiecare piesa de mobilier produsa de noi. Acest lucru va va încânta cu siguranta.

Experienta acumulata de-alungul timpului combinata cu pasiunea pentru excelenta are ca rezultat o gama variata de mobilier din fier forjat, care include scaune, mese, banci, suporturi de flori si chioscuri, sere, toate avand stil, forma si design traditional.

Avand respect pentru trecut, luam valorile care au fost mentinute prin traditie a lungul secolelor care le transpunem în modul nostru de a lucra cu fierul forjat.

Produsele noastre sunt atent realizate manual de catre lucratorii nostri cu experienta, care acordă maximă atentie fiecare piesa, pâna la rezultatul final.

Va invitam sa parcurgeti catalogul online cu modelele noastre de mobilier de gradină din fier forjat traditional si promitem ca nu veti fi dezamagiti.

Lasati-va fermecati de pasiunea pentru traditie si frumusete!

Aceasta este arta fierului forjat.